У мого тестя ювілей у Львові, ось хочу йому квіти купити і сперичаємся з чоловіком чи варто це робити чині. Що скажете? ЧОловіками можна дарувати квітИ?
Потрібно порада по квітам у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-10-25 21:01:51
У мого тестя ювілей у Львові, ось хочу йому квіти купити і сперичаємся з чоловіком чи варто це робити чині. Що скажете? ЧОловіками можна дарувати квітИ?
А чому ваш чоловік не хоче щоб ви йому купували букет. Шкодує грошей чи що? Якщо це так, то це дуже сумно.
Поделиться32021-10-25 21:08:39
А чому ваш чоловік не хоче щоб ви йому купували букет. Шкодує грошей чи що? Якщо це так, то це дуже сумно.
Та ні, справа не в грошах. Він просто каже що це дуже мужньо для чоловіка, коли йому дарують букет, хоча я з ним в цьому питанні дуже не згодна.
Поделиться42021-10-25 21:33:06
У мого тестя ювілей у Львові, ось хочу йому квіти купити і сперечаємся з чоловіком чи варто це робити чині. Що скажете? Чоловіками можна дарувати квіти?
Хочу сказати що ваш чоловік взагалі не правий. Те що чоловіку подарують букет не означає що він втратить свою мужність. Як на мене букет це просто додаткова увагу чоловікові в такий святковий день. Не раз бачила ситуацію коли дівчина дарує чоловікові квіти і це нормально, під час цього процесу ніхто не фиркає і не кривить лице.
Звичайно процес це дещо специфічний, тому що такий букет має дарувати лише жінка, а не чоловік, це навіть не обговорюється. Сам букет має відрізнятись від жіночого, тому що якщо ви подарує якийсь рожеві троянди це буде ну зовсім не гарно.
Є у Львові хороший квітковий магазин https://kvitna.ua/ Там є вибір чоловічих букетів і вони дуже гарні, якщо вирішите купувати, то раджу робити це там. Можна купити букет де є не квіти, а овочі, це оригінально і мужньо як на мене. Такі букет є також в цьому магазині, я б його комусь залюбки купила, так вони мені подобаються своєю ідею і оформленням.